Senvion Romania S.r.l.

Senvion este un furnizor internațional de turbine eoliene. Compania cu activitate in domeniul ingineriei, cu operațiuni internaționale și sediul central în Hamburg, este unul dintre cei mai importanți producători de turbine eoliene onshore și offshore din lume. Portofoliul său de produse cuprinde turbine eoliene cu puteri nominale între 1,8 și 6,3 mega wați (MW) și diametre ale rotorului cuprinse între 82 și 152 metri, alături de specificații suplimentare adaptate la cerințele clientului. Domeniul principal de expertiză al Senvion  constă în producția și instalarea de turbine eoliene. În cadrul acestei activități de bază, compania dezvoltă, produce, vinde și construiește turbine. Senvion oferă de asemenea clienților săi soluții specifice proiectului, în domeniul transportului, instalării și fundațiilor. Clienții Senvion pot beneficia de asemenea de o gamă largă de opțiuni de service și întreținere. Obiectivul principal al Senvion este de a asigura disponibilitatea pe termen lung a turbinelor sale eoliene.

O largă rețea de distribuție cu filiale în Europa, America, Asia și Australia furnizează servicii de consultanță internațională și comercializează turbine eoliene marca Senvion. Asta înseamnă că aspectele regionale pot fi luate în considerare și că la fața locului, clientului are la dispoziție o persoană de contact directă, competentă și multilingvă.

În Octombrie 2012, Senvion Romania S.R.L. a fost înființată ca o filială deținută integral de Senvion SE. Sediul central al companiei este în București.

Contact

Senvion Romania S.r.l.
Piața Montreal nr. 10, World Trade Center, Intrarea F, Etajul 1, Birourile nr. 24-26
011469 București · România